BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAB'nin hedefi Rus bankaları ----

AB'nin hedefi Rus bankaları

AB'nin hedefi Rus bankaları
24 Temmuz 2014 - 13:09 www.finansgundem.com

AB Rus bankalarının ihraç ettiği hisse ve tahvillere yönelik yaptırım değerlendiriyor

Avrupa Birliği'nden bir diplomat, AB devletleri büyükelçilerinin Rus bankalarının ihraç ettiği hisse senedi ve tahvillerin AB içinde satın alınmasına yasak getirilmesini öngören bir yaptırım tasarısı üzerinde bugün görüşeceklerini söyledi.

Diplomat Rusya'nın Ukrayna'daki çatışmalardaki rolü dolayısıyla Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan tasarının üye ülke başkentlerine dün gece gönderildiğini, ancak Rus devletinin borçlarına dair bir yaptırım öngörmediğini belirtti. Avrupa Birliği'nden bir kaynak ise Alman hükümetinin Rusya ekonomisinde belirli sektörleri hedef alan AB yaptırımlarının Temmuz sonunda devreye girebileceğine inandığını belirtti.

Kaynak Brüksel'deki Alman yetkililerin yeni yaptırımların belirli bir süreyle sınırlanması yanlısı olduklarını ve bu sayede Rusya ile ilişkilerin normale dönmesi için de bir fırsat olacağını düşündüklerini ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)