BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAbdi İbrahim'den yeni anlaşma----

Abdi İbrahim'den yeni anlaşma

Abdi İbrahim'den yeni anlaşma
04 Mart 2013 - 14:03 www.finansgundem.com

Abdi İbrahim, Güney Koreli ilaç firmalarından Daewoong ile 2 yeni ürünün dağıtım hakkını içeren anlaşma imzaladı

Daewoong'un Seul'deki merkez binasında Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut ve Daewoong Üst Yöneticisi (CEO) ve Başkanı Dr. Jong Wook Lee tarafından imzalanan sözleşme uyarınca, Abdi İbrahim kronik böbrek yetmezliği anemisi ve diyabetik ayak ülseri için geliştirilen ürünlerin dağıtım hakkına sahip oldu.
Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ''Abdi İbrahim olarak uluslararası arenadaki varlığımızı güçlendirmek adına önemli işbirliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda şirketimizin uluslararası arenada gücünü artırması adına Daewoong İlaç ile imzaladığı işbirliği anlaşması çok büyük bir önem taşıyor'' dedi.
Türkiye pazarına sunulacak ilaçlar hakkında da bilgi veren Barut, ''Anlaşma kapsamında imza attığımız ilk ürün kronik böbrek yetmezliğine bağlı anemi tedavisinde etkili genetik rekombinasyon teknolojisi ile üretilen eritropoietin hormonudur. Diğer ürünümüz ise diyabet hastalarında görülen ayak ülserlerinin tedavisi için ilk defa Kore'de onaylanan yeni bir biyoteknolojik ürün olarak yerini alıyor'' ifadelerini kullandı.
Daewoong CEO'su ve Başkanı Dr. Jong Wook Lee ise Avrupa Birliği ilkelerini takip eden Türkiye ilaç pazarına girmenin yüksek kaliteli ürünler konusunda gelişmiş bir ülke seviyesinde olmayı gerektirdiğini belirterek, Abdi İbrahim ile yaptıkları sözleşmenin kendileri için Avrupa pazarına uzanmaya yönelik önemli bir adım olduğunu kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)