BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiAB'den Ukrayna'daki yeni yönetime destek----

AB'den Ukrayna'daki yeni yönetime destek

AB'den Ukrayna'daki yeni yönetime destek
11 Mart 2014 - 20:16 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği, Ukrayna'da yeni yönetime destek için yıllık yaklaşık 500 milyon euroluk gümrük vergisinden feragat edecek

AB Komisyonu'ndan yapılan açıklamada, Ukrayna ekonomisinin istikrarına katkı için getirilen ticari imtiyazlarla Ukrayna'dan AB'ye sanayi ürünleri ihracatının yüzde 94,7'sinin ve tarım ürünleri ihracatının yüzde 82,2'sinin gümrük vergilerinden muaf olacağı ve kalan kısım için kademeli olarak serbest ticaretin öngörüldüğü belirtildi.

Ticaretten sorumlu AB Komiseri Karel De Gucht, getirilen ticari imtiyazların Ukrayna ekonomisine yıllık katkısını, 330 milyon eurosu tarım ürünleri olmak üzere toplam 487 milyon euro olarak hesapladıklarını söyledi.

AB Komisyonu geçen hafta Ukrayna'ya 1,4 milyar eurosu hibe ve kalanı uzun vadeli krediler olmak üzere toplam 11 milyar euroluk mali desteğe hazır olduğunu duyurmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)