BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de yeni yıl bilançosu: 3 ölü, 13 yaralı----

ABD'de yeni yıl bilançosu: 3 ölü, 13 yaralı

ABD'de yeni yıl bilançosu: 3 ölü, 13 yaralı
02 Ocak 2023 - 22:14 www.finansgundem.com

ABD'de yeni yıl kutlamalarındaki silahlı saldırılarda 3 kişi öldü, 13 kişi yaralandı

ABD'nin Florida ve Alabama eyaletlerinde yeni yıla girilirken hız kesmeyen silahlı saldırılarda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

Florida'da, Ocala Polis Departmanı, Twitter'dan yaptığı açıklamasında, pazar günü erken saatlerde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğünü, 4 kişinin yaralandığını bildirdi.

Açıklamada, pazar günü saat 04.30 sıralarında yaklaşık 100 kişilik bir kalabalığın toplandığı bölgeden silah seslerinin duyulduğu, Davonta Harris (30) ve Abdul Hakeem Van Croskey (24) isimli iki kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği bilgisi paylaşıldı.

Florida'daki olaydan birkaç saat önce Alabama eyaletindeki silahlı saldırıda da 1 kişi hayatını kaybederken bazısı ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Yerel polis, yeni yıl kutlamalarının yapıldığı Dauphin Caddesi'nin birkaç blok ötesinde yaşanan silahlı saldırıda 24 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiğini duyurdu. Polis, kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından geçekleştirilen silahlı saldırının nedeninin henüz bilinmediğini, olayla ilgili bir zanlının gözaltında olduğunu kaydetti.

Silahlı saldırıda kurşun isabet eden 17-57 yaş arasındaki yaralıların yerel hastanelerde tedavisi devam ediyor.

Times Meydanı'nda polise saldırı

Öte yandan, yılbaşı gecesi geleneksel kutlamaların yapıldığı New York'taki Times Meydanı'nda da bir kişi polise palalı saldırı girişiminde bulunmuştu.

New York Polis Departmanı Başkomiseri Keechant Sewell, düzenlediği basın toplantısında, "19 yaşındaki bir erkek, herhangi bir tahrik olmadan bir polis memuruna yaklaşarak kafasına palayla vurmaya çalıştı." ifadesini kullanmıştı.

Saldırganın ilk hamleden sonra olay yerinde bulunan iki polise daha vurmaya çalıştığını belirten Sewell, polislerden birinin silahını çekerek saldırganı omuzundan yaralayarak etkisiz hale getirdiğini söylemişti.

Yeni yıl kararlarını hayata geçirmenin sırrı

 

Fransa'da yeni yıla sakin girildi

 

ABD'de kaos büyüyor: 2 bin 357 uçuş planı iptal

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)