BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABD'de türev işlemleri ayrılacak----

ABD'de türev işlemleri ayrılacak

ABD'de türev işlemleri ayrılacak
25 Aralık 2013 - 06:55 www.finansgundem.com

Fed, Dodd-Frank yasasının, yabancı bankaların, ABD'deki ofislerinde türev işlemleri ayırmaları şartını erteleme imkanı tanıdı

Fed, yabancı bankaların, Dodd-Frank Yasası'nın, ABD'deki birimlerindeki türev işlemlerini ayırmalarını öngören şartı ertelemesine izin verecek kuralı tamamladı.

Son hâli 31 Ocak'ta devreye girecek olan tasarı, Haziran'daki geçici versiyonundan çok farklı olmayacak. tasarı, yabancı bankaların ABD'deki sigortasız birimlerine, mevduat ve sigortası olan ve hükümet desteği olan birimlerle eşit davranacak.

Frankfurt merkezli Deutsche Bank AG, Londra merkezli Standard Chartered Plc ve Fransa'nın en büyük 2. bankası Societe Generale SA gibi yabancı bankalar şu zamana kadar tasarıyı Temmuz 2015'te uygulamak için 2 yıllık erteleme aldı. JPMorgan Chase&Co.,  Goldman Sachs Group Inc. ve Bank of America Corp. da türev işlemlerini, mevduat alımıyla işleyen birimlerinden ayırmak için 2 yıllık geçiş süreci ertelemesi kazanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)