BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’de 'maske yasağı' kaldırılıyor----

ABD’de 'maske yasağı' kaldırılıyor

ABD’de 'maske yasağı' kaldırılıyor
27 Nisan 2021 - 20:17 www.finansgundem.com

ABD'de aşılanma işlemi tamamlanan kişilerin maske kullanmadan sokağa çıkabilecekleri açıklandı

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), ülkede tamamen aşılanmış kişilerin maskesiz dışarıya çıkabileceğini, spor aktiviteleri yapabileceğini, kalabalık olmayan ortamlarda yemek yiyebileceğini açıkladı. CDC'nin açıklamasında "İç mekanlarda ise maske kullanımına devam edilmeli" uyarısı yapıldı.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), tavsiye niteliğindeki yeni corona virüsü önlemlerini açıkladı. Açıklamaya göre, corona virüsü aşısı olan kişiler tek başına ya da aşı olmuş aile ve arkadaşlarıyla açık havada buluşabilecek.

Ülkede tamamen aşılanmış kişiler maskesiz dışarıya çıkabilecek, spor aktiviteleri yapacak ve kalabalık olmayan ortamlarda yemek yiyebilecek.

ABD’de kuaförlerde, alışveriş merkezlerinde, sinema ve tiyatro salonlarında, kapalı restoranlarda maske zorunluluğu devam edecek.

Sosyal mesafeye uyulmayan konser deneyi: Kovid-19 bulaşma belirtisi yok

 

ABD'de 'nitelikli yabancı' kararı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.28 Nisan 2021 02:57

    ÜLKEMİZDE DE 2. AŞISINI OLANLARA GÜNDE 20 SAAT SÜREN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKMALI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNME YASAĞI KALDIRILMALIDIR YETERLİ HAREKET ETMEDİĞIMDEN BIR YILDA 10 KILO ALDIGIMDAN YOKUŞLRI YÜRÜYEREK ÇIKMAKTA ZORLANMAYA BAŞLADIM AŞI OLDUGUNA PİSMAN ETMEYİN INSANLARI