BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD’de geri adım için erken ----

ABD’de geri adım için erken

ABD’de geri adım için erken
27 Mayıs 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Ekonomist Joseph Stiglitz, FED’in teşviklerden erken geri adım atmaması gerektiğini söyledi

Nobel ödüllü ekonomist Joseph Stiglitz ABD ekonomisinde canlanmaya ilişkin işeratlerin az sayıda olduğunu, FED’in teşviklerden erken geri adım atmaması gerektiğini söyledi.
Ürdün’de katıldığı bir konferansta değerlendirmede bulunan yönetici, “Yalnızca teşvikler var, onları konuşuyoruz. Ekonomi kesinlikle henüz normale dönmedi, mevcut durumu ‘yeni normal’ olarak kabullenmek hata olur” dedi.
Uluslararası haber internet sitesi Bloomberg’in aktardığı bilgiye göre, yine Ürdün’de değerlendirmede bulunan IMF Yönetim Direktörü Zhu Min de, “Amerikan ekonomisi henüz canlanma aşamasında, büyüme momentumunu sürdürmek halen temel sorun” ifadelerini kullandı.
İnternet sitesinin 83 ekonomistler yaptığı ankete göre ABD ekonomisinin bu yıl yüzde 2 büyümesi öngörülüyor. 2014’te ise büyümenin yüzde 2.7 ile 2006’dan sonraki en yüksek seviyeye çıkması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)