BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Gülen'i Türkiye'ye vermemek için başka ülkeye gönderecek----

ABD Gülen'i Türkiye'ye vermemek için başka ülkeye gönderecek

ABD Gülen'i Türkiye'ye vermemek için başka ülkeye gönderecek
20 Temmuz 2016 - 13:41 www.finansgundem.com

ABD'de bulunan terör örgütü lideri Gülen'in Kanada'ya gitme hazırlığında olduğu ve planının ABD tarafından hazırlandığı iddia edildi.

ABD'de bir çiftlikte yaşayan Fethullah Gülen'in ABD'yi terk edebileceği ifade edildi. Aydınlık gazetesinde yer alan habere göre 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olması sonrası ABD'nin zor durumda kaldığı belirtildi. Gazeteye bilgi veren kaynaklar ABD Gülen'i vermemekte direniyordu. Ancak son kanlı darbe girişimi sonrası iş değişti. ABD Ankara Büyükelçisi konuyu görüşebileceklerini ifade etti. Adalet Bakanlığı Gülen'in iadesi için resmi başvuru yaptı.

KANADA'DA ÇİFTLİK HAZIRLANMIŞTI!

ABD'nin örgütü kontrol altında tutmak örgütle ilişkisinin açığa çıkmasını önlemek için hassan davrandığını vurgulayan kaynaklar "Son darbe girişiminde ABD'nin rolü olmaması düşünülemez. Bu önümüzdeki günlerde net olarak açığa çıkacaktır. Gülen Türkiye'ye verilirse her şey aydınlanır. Bu nedenle CIA ve FBI Gülen'i korumaya alacaktır. Gülen bilgiler de bunu doğruluyor. Daha önce planlar yapılmıştı. Gülen için Kanada'da bir çiftlik hazırlanmıştı. Bu yine gündemde" dedi.

NEDEN KANADA?

Güvenlik kaynakları Gülen ve ABD'nin Kanada planının nedenini Türkiye ile Kanadaarasında suçlu iadesi anlaşması olmaması olduğunu kaydetti.

KAÇAKLAR KANADA'DA

Ayrıca FETÖ'ye yönelik operasyonlar sırasında kaçanların Kanada'da olduğu belirtildi.

Kaynak-Sabah

Fethullah Gülen'in emekli maaşı kesildi!

 

Flaş iddia! Fuat Avni hesabını yönetenler yakalandı

 

Boğaz Köprüsü'ndeki 22 asker için karar!

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • STRATEJİST20 Temmuz 2016 15:37

    ABD arap baharında nasıl direkt müdahil olmadı ise bu işte de elini ateşe sokmadan FETÖ ile çözmeye çalıştı. Geçmişe baktığımızda ABD Bebek katilini 18 Şubat 1999’da teslim ettikten sonra 22 Mart 1999’da FETÖ’yü teslim aldı ki hakkında Nuh Mete Yüksel’in hazırlamış olduğu dava dosyası var iken. ABD FETÖ’yü vermeyip Kanada’ya gönderiyor ise. 11 Şubat’ta Karayılan Musul’da yakalandı haberi çıkmıştı böyle bir durum var veya yok Karayılanın acil Türkiye’nin yakalaması lazım çünkü APO’yu ileride devam etmeyi düşünmediği Ecevit hükümetine teslim eden ABD 75 yaşında ki adam ile daha fazla devam etmez FETÖ’nün yerine gelecek adamı yakalayıp infaz edilmesi bizi değil onları panikletecektir.

  • realite20 Temmuz 2016 14:24

    eğer doğru ise yazıklar olsun abd..ve eğer gerçekleşir ise ben iktidarın yerinde olsam sonuçları ne olursa olsun gerekirse 50 yıl geri gidelim ama onurumuzu koruyalım ve abd ile tüm ilişkiyi ilelebet keselim..