BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD füzeler için bastırıyor----

ABD füzeler için bastırıyor

ABD füzeler için bastırıyor
13 Kasım 2013 - 11:09 www.finansgundem.com

ABD'den iki şirketin füze savunma ihalesinde Türkiye'ye yeni teklif vermeye hazırlandığı belirtildi

ABD'li silah üreticileri Raytheon ve Lockheed Martin, füze savun ihalesinde Türkiye'ye yeni bir teklif için çalışma yürütüyor.
İki ABD'li şirketin Ankara'ya yapacağı teklifin, Çin'in yaptığı teklife yakın olması bekleniyor.
Raytheon ve Lockheed Martin'in Patriot teklifinin Çin ve Fransız-İtalyan konsorsiyumdan yapılan tekliflerle rekabetçi olması için Amerikan savunma sektörü ve yönetim içinde ön görüşmelerin gerçekleştiği de iddia edildi.
ABD'nin yapacağı füze teklifinin, orta menzilli füzelere karşı da kullanılacak daha geniş bir sistem üzerine yoğunlaştığı belirtildi.
Yeni teklifin Türkiye'nin uzay programıyla ilgili taleplerini de karşılayacağı belirtiliyor.
ABD silah üreticileri Raytheon ve Lockheed Martin F-35 savaş uçaklarının satışını da bu projeye eklemeyi düşünüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nato korumaz durdurur14 Kasım 2013 19:59

    en mantıklı tercih çin füze savunma sistemi,çünkü savunma sistemi bir evin kapısının kilidi gibidir,abd kilidin kodlarını vermiyor,oysa çin sistemi komple yerli türkiyede üretecek,bu sistemle türkiyeye ne israil,ne amerikan ne ingiliz hiçbir ülkenin uçağı hebersiz giremeyecek,giren anında otomatik vurulacak,eger abd sistemi alırsanız abd israil uçaklarını sistem algılamayacak,tıpkı f16 savaş ucaklarımızın israil ucaklarına istesede havada ateş açamayacağı sistemin müsade etmediği gibi olacak,bağımsız bir türkiye için çin savunma sistemi şart gerisi hikaye,eger bir hava savunbma sistemimiz olsaydı,nato beyaz kuvvetleri türkiyede operasyon yapamayacaktı,ülkeye giren ingiliz amerikan helikopterleri düşürülecekti,muhsin yazıcıoğlunun öldürülmesini,nato abd tsk ortak operasyonla adamın temizlendğini bilmeyen yok