BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Biden'dan TikTok hamlesi----

ABD Başkanı Biden'dan TikTok hamlesi

ABD Başkanı Biden'dan TikTok hamlesi
13 Şubat 2024 - 07:32 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden, başkanlık seçimleri için kampanyasını TikTok'a taşıyor. Genç seçmenin oylarını alabilmek için kısa TikTok hesabında ilk kez video yayınlayan Biden,'ın ilk videosunun konusu "Super Bowl" oldu

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri için başlattığı kampanyasını sürdürmek için sosyal medya platformu TikTok'a adımını attı.

The Hill’ın haberine göre, Biden, "@bidenhq" adlı TikTok hesabında dün ilk defa video yayımlayarak seçim kampanyası için genç seçmenlerin ilgisini çekmeye çalıştı.

Biden, ülkenin en büyük spor organizasyonlarından Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi "Super Bowl" konulu bir soru cevap videosu yayımladı.

Evinde Super Bowl izlerken oyunla ilgili soruları yanıtladığı 30 saniyelik videoda Biden, kendisi mi yoksa (eski ABD Başkanı Donald) Trump mı sorusunu gülerek "Şaka mı yapıyorsun? Biden!" diye yanıtladı.

NBC News'e konuşan Biden'ın seçim kampanyası danışmanları da Başkan'ın TikTok hesabının, uygulamanın en büyük kitlesini oluşturan gençleri seçmen olarak kazanma çabasının bir parçası olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Biden: Gazze'de 27 binden fazla masum Filistinli sivil öldürüldü

 

Biden, Sisi için Meksika Başkanı dedi

 

Biden ile Scholz görüşmesinde "Ukrayna'ya güçlü destek" mesajı çıktı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.14 Şubat 2024 01:58

    "SUPER BOWL "DEDİĞİ GAZZEDE FİLİSTİNLİLERİN BİNALARINI YERLE BİR EDEN "SÜPER BOMBALARIDIR " TİK TOK TIK TOK SUPER BOWL'DAN KÖTÜSÜ YOK