BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden ile Scholz görüşmesinde "Ukrayna'ya güçlü destek" mesajı çıktı----

Biden ile Scholz görüşmesinde "Ukrayna'ya güçlü destek" mesajı çıktı

Biden ile Scholz görüşmesinde Ukrayna'ya güçlü destek mesajı çıktı
10 Şubat 2024 - 04:09 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden ve Almanya Başbakanı Scholz Beyaz Saray'da bir araya geldi. İkili görüşmeden, 'Ukrayna'ya güçlü destek'' mesajı çıktı

ABD Başkanı Joe Biden ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz arasında Beyaz Saray'da yapılan görüşmede, batının Ukrayna'ya güçlü şekilde destek vermeye devam etmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

ABD Başkanı Biden, Almanya Başbakanı Scholz'u Beyaz Saray'da ağırladı. İki lider, Oval Ofis'te kameralar karşısında basına açık bölümde Ukrayna'ya destek konusundaki görüşlerini ile getirdi.

ABD Kongresindeki Cumhuriyetçileri "Ukrayna'ya desteği engellemekle" suçlayan Biden, bunun neredeyse suç teşkil edecek bir eylem olduğunu savundu. Söz konusu yardımların Ukrayna'ya mutlaka gönderilmesi gerektiğini vurgulayan Biden, bu konuda hem ABD'nin hem de Avrupa ülkelerinin ortak bir şekilde çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Batı ülkelerinin desteği olmadan Kiev'in kendi topraklarını savunamayacağını dile getiren Scholz ise bir an önce Rusya'ya karşı Ukrayna'ya yeni yardımların gönderilmesi gerektiğini söyledi.

ABD'li gazeteci Tucker Carlson'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı röportajı da eleştiren Scholz, Putin'in Ukrayna'ya saldırmasıyla ilgili tarihi konuları çarpıttığını savundu.

B sınıfı ehliyetler ile 125 cc'ye kadar olan motosikletleri kullanılabilecek

 

Bakan Tunç: Tutuklu sayısı 54'e yükseldi

 

Moody's İsrail'in kredi notunu düşürdü

 

Dallas Fed Başkanı Logan: Faiz indirimi için aceleye gerek yok

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)