BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB: Ukrayna hava sahası ve çevresine uçuş yapılmasın----

AB: Ukrayna hava sahası ve çevresine uçuş yapılmasın

AB: Ukrayna hava sahası ve çevresine uçuş yapılmasın
24 Şubat 2022 - 10:31 www.finansgundem.com

Köln merkezli Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Rusya'nın askeri müdahalesinin ardından Ukrayna hava sahasında ve yakınlarında uçuş yapılmaması uyarısı yaptı.

Avrupa Birliği'nin havacılık kurumu'ndan yayınlanan mesajda, bugünden itibaren Ukrayna hava sahasında ve Ukrayna'nın Rusya ve Belarus sınırlarının 100 millik (185 kilometre) kısmında dikkatli olunması ve uçuş gerçekleştirilmemesi uyarısında bulunuldu. Uyarının 24 Mayıs'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

Kritik altyapı sivil uçuşlara uygun değil

Mesajda, bölgede aktif çatışma yaşandığı vurgulandı. Ukrayna hava sahası ve hava alanları dahil kritik altyapının sivil uçuşlar için uygun olmadığı, bölgede güvenlik riskleri ortaya çıkaran askeri faaliyetler yaşandığı aktarıldı.

Özellikle sivil uçakların hem kasıtlı olarak hedeflenebileceği hem de yanlış tanımlanmaya maruz kalabileceği hatırlatılan mesajda, bölgede çok sayıda kara ve hava savaş sistemlerinin mevcudiyeti ve olası kullanımının sivil uçuşlar açısından yüksek risk içerdiği bildirildi.

THY, Ukrayna'ya olan bütün seferleri iptal etti

Belarus, İstanbul'a uçak seferlerini iptal etti

AB'den Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)