BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporA Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı! ----

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı!

A Milli Futbol Takımı kadrosu açıklandı!
07 Kasım 2015 - 08:10 www.finansgundem.com

A Milli Takım'ın Katar ve Yunanistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından (Bundesliga) Mainz'da forma giyen Yunus Mallı'nın yanı sıra Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından RB Leipzig'de oynayan Atınç Nukan ile Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Ahmet Çalık, ilk kez aday kadroya davet edildi.

Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı bir yıla yakın bir sürenin ardından yeniden aday kadroda yer alırken, Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Ömer Toprak'ın aday kadroda bulunmaması dikkati çekti.

Katar ve Yunanistan maçlarının aday kadrosuna Fenerbahçe ve Galatasaray'dan beşer, Beşiktaş'tan 4, Bursaspor'dan ise 3 futbolcuya yer verildi.

Ay-yıldızlı ekibin, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarının aday kadrosuna çağrılan Ersan Adem Gülüm, Caner Erkin, Volkan Şen, Gökhan Töre, Umut Bulut ve Mevlüt Erdinç ise aday kadroda yer bulamadı.

Daha önce aday kadroya davet edilen ve Katar ile Yunanistan maçlarının aday kadrosunda da bulunan Trabzonsporlu Okay Yokuşlu'nun yanı sıra Adanasporlu Hayrullah Mert Akyüz ise henüz A Milli Takım forması giymedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)