BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin450 metre yüksekteki cam seyir terasına yoğun ilgi----

450 metre yüksekteki cam seyir terasına yoğun ilgi

450 metre yüksekteki cam seyir terasına yoğun ilgi
05 Eylül 2017 - 02:58 www.finansgundem.com

Kastamonu Azdavay'da henüz tamamlanmayan Çatak Kanyonu Cam Terası bayramda büyük ilgi gördü. Bayram tatilinde yaklaşık 10 bin kişi cam terastan muhteşem manzarayı izledi

Kastamonu'nun Azdavay ilçesindeki Çatak Kanyonu'na yapılan cam seyir terasa bayram tatilinde ziyaretçi akını oldu.

Türkiye'nin önemli kanyonlarından biri olan Çatak Kanyonu'na yapılan cam terasla kanyonun 7 kilometrelik bölümünün yanı sıra Devrekani Çayı da izlenebiliyor.

Çay yatağından 450 metre yüksekte yer alan cam terası Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Bazı ziyaretçilerin cam zemine basarak terasta yürümekten korkarken çoğu ziyaretçinin ise korkularını yenerek terasın ucuna kadar gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yaptığı açıklamada, en büyük hayallerinden birisi olan Çatak Kanyonu Cam Terası Projesi'nin bir ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İlçenin en önemli turizm değeri olan Çatak Kanyonu'nun müthiş görüntüsünün en iyi cam terastan izlendiğini ifade eden Civelek, "Şu anda tam olarak bitmeyen cam terasımız bayram boyunca her gün binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Böylece bu projenin gerekliliğini ve bölgemiz için önemini görmüş olduk. Yaklaşık bir ay içerisinde çevre düzenlemesi dahil projenin tamamen bitirilmesini bekliyoruz." dedi.

Köyleri sınırları içerisindeki Çatak Kanyonu'na yapılan cam terasın köyleri ve ilçeleri için çok büyük bir proje olduğunu ifade eden Karakuşlu Köyü Muhtarı Ali Çetin ise seyir terasına gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)