BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınıyor----

4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınıyor

4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınıyor
12 Şubat 2019 - 15:30 www.finansgundem.com

İstanbul'daki askeri helikopterin test uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığı, Sancaktepe'deki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığının taşınmasına yönelik proje çalışmasının devam ettiği bildirildi.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde 4 askerin şehit düştüğü helikopter kazasına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan askeri yetkililer, İstanbul'da 26 Kasım'daki helikopter kazasının ardından envanterdeki 126 UH-1 tipi helikopterinden motor testlerini başarıyla tamamlayanların uçuşuna devam edebileceğine yönelik yapılan ilave düzenlemeyi hatırlattı.

Bu kapsamda bu testlerin yapıldığını, başarıyla geçenlerin uçuşlarına devam ettiğini dile getiren yetkililer, dün Sancaktepe'deki helikopterin test uçuşu aşamasında kaza kırıma uğradığını ifade etti.

Sancaktepe'de yerleşim yerlerinin arasında kalan 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığının taşınmasının söz konusu olup olmadığına ilişkin ise kaynaklar, yer konusunda bir proje çalışmasının devam ettiğini, Trakya'da bir bölgeye taşınmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kaynaklar, helikopterlerin test ve bakımlarının hem birliklerindeki bakım yerlerinde hem de Ankara'daki 5. Ana Bakım Fabrikası'nda yapıldığını, motorların her bir vidasına kadar sökülerek gerekli parçaların yenileştirildiğini vurguladı.

İstanbul Çekmeköy'de helikopter düştü

 

2 Kazada 9 şehit verdiğimiz UH-1 tipi askeri helikopterin özellikleri neler?

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet12 Şubat 2019 21:44

    O araziye Avrupanın en büyük hastanesinin yapılacağı kararı alınmıştı. Bunu sayın R.T.Erdoğan defalarca açıkladı.

  • Selahattin abi12 Şubat 2019 17:08

    Öyle güzel bir arazi ki, bu güne kadar nasıl durdular hayret 

  • Ufuk12 Şubat 2019 16:40

    Malesef orası bir AVM için uygun. Konut, ticari ünite vs bir iste yapılır. Yabancılara satmak üzere baştan dizayn edilirse para edebilir. Gönül ister ki Millet Bahçesi olsun çocuklar yuvarlansın.

  • seçmen12 Şubat 2019 15:43

    tabi yerine de blok dikeceksiniz....  bahaneniz hazır, sık sık helikopterler düşüyor burda, bu askeri alan orda yapılırken tek bir konut yoktu oralarda, gecekondulaşma ve sonrasında rant merkezine dönen bu yerde betonlaşma adeta bir kanser ur u gibi burayı da bitirdi... İstanbul a ihanete devam....

  • Okie Dokie12 Şubat 2019 15:34

    O bölgeye derhal AVM yapılmalıdır.