BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin35 milyon dolarlık ev satışta----

35 milyon dolarlık ev satışta

35 milyon dolarlık ev satışta
08 Ekim 2021 - 12:41 www.finansgundem.com

Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti küçük bir kasabada yaşama kararlarını Los Angeles'taki malikanelerini satışa sunarak pekiştirdiler. US Magazine'in haberine göre; ev 35 milyon dolara satışa sunuldu.

Çift, Nashville Tennessee yakınlarında 3,550 metrekarelik bir eve ve 126 dönümlük bir arsaya sahip. Ayrıca evleri için 2015 yılında 4 milyon dolar harcadılar.

Yakın zamanda 13,530 metrekarelik ana ev, Estee Stanley tarafından rustik ve modern bir estetikle yenilendi. Realtor.com’a göre, bir zamanlar Errol Flynn arazisinin bir parçası olan 10.22 dönümlük arazide açık oturma odası, aydınlatılmış tenis kortu, çayır, orman ve sebze bahçeleri var.

Çiftin, ayrıca New York City’de bir çatı katına sahipler ve korona virüsü karantinası sırasında da Montana’da vakit geçirdiler.

Justin Timberlake son dönemlerde özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı, 2019 yılında Alisha Wainwright ile el ele görüntülenmiş ve ardından da eşini aldattığı için pişman olduğunu açıklamıştı.

Timberlake, geçtiğimiz aylarda; ayrıca seneler önce Super Bowl’da Janet Jackson’ın göğüsünü ortaya çıkaran hareketi ve Britney Spears ile ilişkisinde yaptıkları için de özür diledi.

O ülkede ailesiyle yaşamak istemeyen gençlere kira desteği

 

İngiltere’de konut fiyatları 14 yılın zirvesinde

 

Kiralık konut krizi: İspanya hükümeti harekete geçti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)