BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem227 kaçakla yakalanan 2 organizatör tutuklandı----

227 kaçakla yakalanan 2 organizatör tutuklandı

227 kaçakla yakalanan 2 organizatör tutuklandı
26 Temmuz 2022 - 16:05 www.finansgundem.com

Sahil Güvenlik tarafından Bozcaada açıklarında 13'ü kadın ve 9'u çocuk olmak üzere toplam 227 kaçak göçmen taşıyan tekneye müdahale etti. Mahkemeye çıkarılan 2 Lübnan uyruklu organizatör tutuklandı

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan balıkçı teknesinde 227 kaçağın yakalanmasıyla ilgili organizatör oldukları iddasıyla gözaltına alınan 2 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı'nın Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli yürüttüğü göçmen kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında, 23 Temmuz'da saat 17.00 sıralarında Bozcaada ilçesi kuzeybatısında İtalya rotası üzerindeki 'Alidayı-A' isimli balıkçı teknesi TCSG-66 Bot tarafından şüpheyle durduruldu. Teknede 227 kaçak göçmen bulunduğu tespit edildi. Kaçak göçmenlerin sayısının fazla olması nedeniyle bir bölümü emniyetli bir şekilde, Sahil Güvenlik botuna alındı. Balıkçı teknesinde ise emniyetli şekilde taşınabilecek sayıda göçmen bırakıldı. En yakın limana intikal sırasında balıkçı teknesi arıza yapınca TCSG-66 Bot tarafından yedeklenerek AKÇAN-SA Limanı'na getirildi.

Burada yapılan detaylı kontrollerde Afganistan, Bangladeş, Eritre, Pakistan, Somali, Suriye, İran ve Yemen uyruklu 13'ü kadın ve 9'u çocuk olmak üzere toplam 227 kaçak göçmen ile 2 Lübnan uyruklu organizatör tespit edildi.

Geyikli Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 organizatör, tutuklandı. Balıkçı teknesine ise el konuldu.

Kaçak geçişlere yeni düzenleme: Dört katı kadar ceza

 

ABD İnsan Kaçakçılığı Raporu yayınlandı

 

İtalyan polisi, ünlü futbolcuyu uyuşturucu kaçakçısı sandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)