BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis120 milyon dolarlık yatırım, 1 milyar dolarlık söz----

120 milyon dolarlık yatırım, 1 milyar dolarlık söz

120 milyon dolarlık yatırım, 1 milyar dolarlık söz
23 Haziran 2013 - 10:24 www.finansgundem.com

Azeri işadamı Mansimoc’un Bodrum Yalıkavak’taki lüks marinası hizmete açıldı

2010’da Cefi Kamhi’den Bodrum Yalıkavak’taki marinayı satın alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov, 120 milyon dolarlık yatırım yaparak tesisi “Palmarina Bodrum” adıyla hizmete açtı. Palmarina Bodrum Genel Koordinatörü Levent Baktır, “Marinayı baştan aşağı yeniledik. 43 adet 40 m üzeri mega yat, 26 adet 75-100 m arası giga yat ve 710 toplam yat kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük marinalarından biri olarak farklılığını ortaya koyuyor. Alışveriş merkezinde D-ream Grubu’ndan Demsa Gruba ve Vakko’ya kadar Türkiye’nin ve dünyanın en tanınmış markaları 12 ay süre ile açık olacak. Ayrıca Cipriani, Sait, Nusr-et, Loft, Belong, Mezzaluna, Kitchenette, Cookshop, Shelly, Haremlique, Vakko Chocolate, Dolce, Komşufırın gibi yiyecek içecek sektörünün önemli markaları da marinada hizmet verecek” dedi.
“Palmarina Bodrum’u bir yaşam merkezi olarak planladık” diyen Levent Baktır şunları söyledi: “İçinde lüks mağaza ve restoranlar var. Hedeflediğimiz gelir grubundaki insanlar gecede 30 - 40 bin euro harcıyorlar. Organizasyonumuzu bu vizyonla oluşturduk. 500 milyon dolarlık yatırım planımız var. Bu 1 milyar doları da aşabilir.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)