BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1100 Porsche’nin bulunduğu gemi yanıyor----

1100 Porsche’nin bulunduğu gemi yanıyor

1100 Porsche’nin bulunduğu gemi yanıyor
18 Şubat 2022 - 08:53 www.finansgundem.com

Lüks araçların bulunduğu geminin kargo ambarında yangın çıktı! Gemide 1100 Porsche dahil olmak üzere binlerce aracın taşındığı belirtildi.

1100 Porsche de dahil olmak üzere binlerce araç taşıdığına inanılan devasa bir kargo gemisi Perşembe günü 22 mürettebatının gemiden kurtarılmasının ardından alev aldı ve Azor açıklarında sürüklenmeye başladı.

10 Şubat’ta Almanya’nın Emden kentinden hareket eden ve Çarşamba günü Davisville, RI’ye varması planlanan Felicity Ace adlı geminin kargo ambarında Çarşamba sabahı yangın çıktı. , bir gemi izleme web sitesine göre. Portekiz kuvvetleri Çarşamba günü mürettebatı tahliye etmek için harekete geçtiğinde, gemi Portekiz ada bölgesi Azor Adaları’ndaki Terceira Adası’ndan yaklaşık 200 mil uzaktaydı.

Yetkililere göre, mürettebat üyelerini yakındaki Portekiz adası Faial’a sürükleyen bir helikopterin de dahil olduğu “son derece yetenekli ve fiziksel olarak zorlu” operasyonda hiçbir kurtarıcı veya mürettebat üyesi yaralanmadı.

650 fitlik, 60.000 tonluk kargo gemisinin envanterinin ne kadarının yangında kaybolduğu ve yetkililerin kazaya uğrayan gemiyle nasıl ilgileneceği belirsizdi. Kargo firmasına hemen ulaşılamadı.

Bir otomotiv web sitesi olan Drive, Volkswagen Grubu’nun 189 Bentley de dahil olmak üzere yaklaşık 4.000 aracın gemide olduğunu tahmin ettiğini bildirdi.

Porsche Cars Kuzey Amerika sözcüsü, şirketin 1.100 otomobilinin gemide olduğunu, ancak araçların akıbetinin bilinmediğini söyledi. Arabaları için endişelenen müşterileri bayileriyle iletişime geçmeye teşvik etti.

YOLCU GEMİSİNDE YANGIN

Bu arada bir gemi yangını haberi daha geldi. AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, 237 yolcu ve 51 mürettebatla Akdeniz'de seyreden İtalyan bayraklı yolcu gemisinde yangın çıktı. Yunanistan yolculara yardım etmek için üç römorkör ve üç devriye botunun gönderildiğini açıkladı. 237 yolcu ve 51 mürettebatla Akdeniz'de seyreden İtalyan bayraklı yolcu gemisinde Yangın çıktı.

Turistlerin ağırlıklı olduğu geminin kaptanı yolculardan tekneyi terk etmelerini istedi.

Yunanistan'ın Igoumenitsa kentinden İtalya'ya gitmekte olan Euroferry Olympia'ya yardım etmek için üç römorkör ve üç devriye botunun gönderildiği açıklandı.

Yunan sahil güvenlik basın ofisinden bir yetkili AFP'ye verdiği demeçte, olayın Yunanistan ile Arnavutluk arasında, Korfu'nun kuzey kıyısı açıklarında sabah 1:30 GMT'de (TSİ 4:30) meydana geldiği belirtildi.

Ticaret Donanması Dışişleri Bakanı Kostas Katsafados Yunan radyo istasyonu Skai'ye verdiği demeçte tüm yolcular güvende olduğu bilgisini veri.

Zaman karşı yarış veren ekipler yolcuları Yunanistan'ın Korfu adasına nakledi.

Ünlü CEO'ya 'Porsche' soruşturması

 

Bill Gates'in özel seri Porsche'u garajda alev aldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)