BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem10 Ağustos’ta kazanan Türk milletidir----

10 Ağustos’ta kazanan Türk milletidir

10 Ağustos’ta kazanan Türk milletidir
13 Ağustos 2014 - 11:26 www.finansgundem.com

Hizmet Sektörü İşveren Sendikası Genel Başkanı Necmeddin Şimşek, Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasını bildiriyle kutladı

Hizmet Sektörü İşveren Sendikası Genel Başkanı Necmeddin Şimşek, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilen 12. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak, “Bu seçim, tarihe cumhurun söz ve kararıyla, Milli İrade’nin ehline emanet edildiği bir milat olarak geçecektir” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi halk oyuyla 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bir kutlama bildirisi yayınlayan Necmeddin Şimşek şunları söyledi:
 
“Geride bıraktığımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanan Türk milletidir. Bu seçim, tarihe cumhurun söz ve kararıyla, Milli İrade’nin ehline emanet edildiği bir milat olarak geçecektir.

77 milyon, aynı bayrağın altında farklılıklarımızı zenginliğe dönüştürerek yeni bir geleceği birlikte inşa edeceğimize güvenimiz tamdır.

Bu vesileyle, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda kazanarak Yeni Türkiye’nin ilk adımını atan Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı gönülden kutlarız.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)