Ana SayfaPara PiyasaYatırımcılara uzmanlardan önemli tavsiye---

Yatırımcılara uzmanlardan önemli tavsiye

4 / 9
Yatırımcılara uzmanlardan önemli tavsiye
13 Ağustos 2014 - 13:24 www.finansgundem.com

AŞAĞI REVİZE GERÇEKLEŞTİ

İntegral Menkul Değerler Araştırma Müdürü Egemen Candır ise son dönemde Türkiye üzerine etki eden riskleri kategorilendirerek değerlendirmek gerektiğini söylüyor.”Moody’s konusuna bakarsak, yakın vade içerisinde herhangi bir kredi derecelendirme kurumundan not indirimi için TGMN’nin 27 Ağustos’ta ki toplantısında faiz indirip indirmediğinin görülmesi gerekiyor” diyen Candır, Rusya-Ukrayna konusuna dikkat çekiyor. Gelişen piyasaları ve Avrupa’yı daha yoğun olarak etkilerken Türkiye’ye yansıması dolaylı olduğundan, bunun BİST-100 üzerine etkisinin FED ile birleştirilmesi gerektiğini anlatıyor.

Egemen Candır, ”BİST için geçtiğimiz ay içerisindeki düşüncemiz yükselişlerin 85.500-86.000 bölgesinde yorulabileceği yönündeydi. Bu görünüm henüz değişmiş değil fakat direnç seviyelerimiz aşağı yönlü revize ederek 82.500-83.000’i kritik zorlama bölgesi olarak görüyoruz” diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster