Ana SayfaPara PiyasaYastık altını ekonomiye kazandırıldı---

Yastık altını ekonomiye kazandırıldı

5 / 6
Yastık altını ekonomiye kazandırıldı
16 Haziran 2014 - 07:18 www.finansgundem.com

Yatırım aracı altın geniş kitlelere ulaştı

Tasarruf sahiplerinin altın hesabı açtırmasında ve farklı altın ürünlerine yatırım yapmasında bankaların başlattıkları yenilikler etkili oldu.

DenizBank Altın Bankacılığı Grup Müdürü Hikmet Güncan, geleneksel yatırım aracı olan altının çeşitlenen bankacılık ürünleri ile artık daha geniş kitlelere ulaştığını belirterek, müşterilerinin açtıkları altın hesapları ile bütçelerinden ayırdıkları çok küçük tutarlarla bile birikim yapabildiğini ve alım satım işlemlerini diledikleri zaman gerçekleştirebildiklerini kaydetti.
Türkiye’de yastık altında bulunan altınların ekonomiye kazandırılmasına hizmete sundukları DenizAltın Günleri ile katkı yaptıklarını aktaran Güncan, “Müşterilerimizin kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını 11 yetkili şubemizde her Çarşamba, 4 yetkili şubemizde ise her gün toplamaya devam ediyoruz. Uygulama ile müşterilerimiz bilezik, kolye, çeyrek, yarım altın gibi fiziki altınlarını değerlerini koruyarak hesaplarına yatırıyor ve dilerlerse faiz getirisi sağlıyorlar” bilgisini verdi.
Güncan,  altın ürünlerine yenisini ekleyerek yetkili şubelerden fiziki altın teslimine de başladıklarını dile getirerek, “Gram Altın ürünümüzle müşterilerimiz artık kaydi veya fiziki olarak hesaba yatırdıkları altınlarını  şubelerimizden istedikleri zaman gramlık kupürler halinde çekebilecek” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster