Ana SayfaEmlakTürkiye’nin yeni otel kralları---

Türkiye’nin yeni otel kralları

17 / 26
Türkiye’nin yeni otel kralları
07 Eylül 2012 - 17:43 www.finansgundem.com

NOA HOTELS
Aynı zamanda GETOB (Güney Ege Turistik Otelciler Birliği) başkanlığını da yürüten İlhan Açıkgöz, 2007’de müdürlüğünü yaptığı Marmaris Palace'ın işletmeciliği üstlendi ve profesyonel yöneticililikten patronluğa terfi etti. Halen 8 tesisi bünyesinde bulunduran Noa Group’un Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Açıkgöz, geçen yıl yerli-yabancı misafirlerinin 1 milyonu aşkın geceleme yaptığını belirtiyor. Sadece bu yıl işletmeciliğini aldıkları Javelin Beach ile Kuşadası Beach Club’ta 260 bin geceleme öngördüklerini belirten Açıkgöz, yeni yatırım planlarıyla ilgili şu bilgiyi veriyor:
“Noa Hotels, ağırlıklı olarak Ege sahillerinde bulunuyor. Ancak önümüzdeki dönemde Akdeniz ve İstanbul’u da içine alan genişleme planlarımız var. Önümüzdeki yıllarda tamamı 5 yıldızlı olmak üzere tesis sayımızı 30’a, oda sayımızı 11 bin 500’e, yatak kapasitemizi de 26 bin 500’e çıkarmayı hedefliyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster