Ana SayfaEmlakTürkiye’nin yeni otel kralları---

Türkiye’nin yeni otel kralları

16 / 26
Türkiye’nin yeni otel kralları
07 Eylül 2012 - 17:43 www.finansgundem.com

ERESİN HOTELS
Müberra Eresin otelcilikle, 1988’de Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler’de okurken BW Eresin Taxim Hotel’de part time çalışarak tanışmış. Üniversite sonrası 3 yıl İngiltere’de bir yandan otel ve catering konusunda mastır yaparken, bir yandan da Bath Spa Hotel, Pragon Restaurant ve Royal Cresent Hotel’de çalışarak deneyim kazanmış. BW Eresin Taxim, Eresin Crown ve Eresin Topkapı’da çalışıp deneyimlerini daha da zenginleştiren Eresin, halen zincirdeki Eresin Crown Hotel ve Eresin Taxim & Premier’in Genel Müdürlüğü’nü yürütüyor. Eresin Hotels bünyesinde biri halen Barcelo tarafından işletilen Topkapı’daki otelin yanı sıra Sultanahmet ve Taksim’de de iki otel bulunuyor.
Eresin, söz konusu üç tesisin toplamda 491 oda ve bin yatak bulunduğunu belirterek “Geçen yıl 180 bin kişi ağırladık. İstanbul’da yatırıma devam edeceğiz. Ancak şimdilik somut bir projemiz yok. Geçmiş yıllarda Londra’da bir otel yatırımı için araştırmalar yapıp epey de yol kat etmiştik. Sonra karşımıza Eresin Crown için bir fırsat doğunca tercihimizi Türkiye’den yana kullandık. Önceliği Türkiye’ye vermekten yanayız” diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster