Ana SayfaEmlak“Saadet zincirine dikkat”---

“Saadet zincirine dikkat”

5 / 6
“Saadet zincirine dikkat”
04 Mart 2013 - 15:37 www.finansgundem.com

Sur yapı geleceği ile ilgili bir hayaliniz var mı?
Mesleğimiz yaşam alanları yaratmak ve gayrimenkul üretmek. İlk projem, Dudullu’da ekmek fabrikası üreten Türkoğlu Makine’nin binasıydı. Bünyamin Türkoğlu, sen bu işten zarar ettin diyerek bana fark verdi. 1993’de Altunizade’de otoparkı bulunan ilk konut projesini ben yaptım. Hep gücü olan projeler yapmak istedim. Suya bir taş bırakırsanız dalga dalga yayılır ya işte öyle dinamik projeler üretmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar hep bu niyetle başladık ve çevremizdeki birçok projeye  örnek olduk. Sur Yapı, bu ülkenin bir kurumu olsun istiyorum. O anlamda da kurumsallaşmaya önem verdim. Değerleri olan ve ahlaklı bir kurum inşa etmeye çalıştım.
Biraz da enerji alanındaki  yatırımlarınızdan bahseder misiniz?
2007 yılından itibaren enerji yatırımlarına başladık. Dört adet hidroelektrik santrali ve iki adet rüzgar enerjisi santrali ile 70 megavat kurulu güce ulaşmayı hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak yenilebilir enerjiye yatırım yapıyoruz. Bu alanda 250 milyon dolarlık yatırımla orta ölçekli bir yatırımcı olmayı planlıyoruz.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster