Ana SayfaGündemİş dünyası enflasyonla mücadeleyi nasıl gördü---

İş dünyası enflasyonla mücadeleyi nasıl gördü

3 / 10
İş dünyası enflasyonla mücadeleyi nasıl gördü
09 Ekim 2018 - 15:21 www.finansgundem.com

TİM Başkanı Gülle: Enflasyonla Mücadele Programı ekonominin bekledieği güçlü etkiyi yaratacaktır

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan enflasyonla mücadele programıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Gülle, “Enflasyonla mücadele sürdürülebilir ekonomik büyüme bakımından büyük önem taşıyor.  

Fiyat istikrarının sağlanması üretimin sağlıklı ve öngörülebilir bir şekilde sürmesi için vazgeçilmez bir durum.Hazine ve Maliye Bakanımız

Sayın Berat Albayrak tarafından bugün açıklanan önlemlerin enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarı konusunda ekonominin beklediği güçlü etkiyi yaratacağına inanıyorum.

Bu durum, Türk Lirası’nda da istikrarın oluşmasını ve biz ihracatçılar açısından rekabet gücü sağlayan en önemli faktörlerden biri olmaya devam edecek. Açıklanan programın ihracat odaklı olmasını da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Programın başarıya ulaşması için tüm sektörlere ve hatta toplumun tüm kesimlerine önemli görevler düşüyor. Bunun bilincinde olan ihracatçılar olarak, biz de bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir azimle yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster