Ana SayfaPara PiyasaYabancıların payını artırdığı 10 hisse---

Yabancıların payını artırdığı 10 hisse

2 / 4
Yabancıların payını artırdığı 10 hisse
10 Temmuz 2016 - 08:54 www.finansgundem.com

Faiz artışı beklentisi

Haftalık kazançlar aylık yüzde 0.1 artış gösterirken yıllık artış yüzde 2.6 oranında gerçekleşti. Beklenti ise haftalık kazancın aylık yüzde 0.2, yıllık da yüzde 2.7 artış olacağı yönündeydi. Ortalama saatlik kazançlar beklentilerin altında kaldı. ABD’de işsizlik oranı da yüzde 4.9 olarak açıklandı. 

ABD’de açıklanan Tarım Dışı İstihdam verisi sonrası dolar kurundaki zayıf seyrin kalıcı olmadığı görülüyor. Fed, önümüzdeki bir-iki ay faiz artırmasa da veride istikrar görmesi halinde faiz artışına doğru adım atabilir. Bu yöndeki gelişmeler de dolarda yeni bir rallinin başlamasına yol açabilir. Bu nedenle düşüşlerde dolar pozisyonu güçlendirilmesi yanlış olmayacaktır. Kurdaki harekete baktığımızda da cuma günü açıklanan Tarım Dışı İstihdam verisi sonrasında piyasanın ilk tepkisinin yeni verileri fiyatlamak olduğu görülüyor. Piyasa ilk tepki olarak dolara yönelirken sonrasında gelen satışlarla alımlar dengelendi. Dolar/TL kuru bu hareketlilik içerisinde 2.93’lere tırmandıktan sonra yeniden 2.90’ın altına geriledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster