Ana SayfaGündemKorona virüs antikoruna sahip bir seçkinler sınıfı ortaya çıkar mı?---

Korona virüs antikoruna sahip bir seçkinler sınıfı ortaya çıkar mı?

1 / 16
Korona virüs antikoruna sahip bir seçkinler sınıfı ortaya çıkar mı?
15 Temmuz 2020 - 13:41 www.finansgundem.com

Dünya genelinde hükümetler, vatandaşlarını Kovid-19 geçirip geçirmediklerini anlamak için, antikor testlerinden geçiriyor.

Bazı ülkeler 'bağışıklık pasaportları' adını verdikleri bir uygulama başlattı ve diğerleri de bu yöntemi uygulayabilir.

Fikir, bu pasaportla Kovid-19 geçirdiğinizi ve koronavirüsü taşımadığınızı ya da virüsün bir kez daha size bulaşmayacağını belgelemek ve pasaport sahibinin kısıtlama önlemlerinden çıkışı için bir yol sağlamak.

Ama bu teori doğru mu? Ve diğerleri hala kısıtlamalar altında yaşarken, randevulaşabilen, istediği gibi seyahat edebilen bir antikor taşıyıcısı seçkinler sınıfı yaratabilir mi?

Pam Evans, İskoçya'nın Aberdeen kentinde yaşıyor. İnternetten flört etme alanındaki yeni bir gerçeklikle karşılaştı. BBC'ye konuşan Evans, kendisiyle ilgilenen bir adamın bir yaklaşımda bulunduğunu söylüyor:

"Hafta sonu bir adam bana yaklaştı. 'Geçen hafta Kovid testi oldum, temiz olduğumu biliyorum. Buluşmalıyız' dedi. Derhal 'Hayır, kesinlikle olmaz' dedim. Hemen, anında ağzını bozmaya başladı."


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster