Ana SayfaEmlakKöprülerle değerlenen 81 bölge---

Köprülerle değerlenen 81 bölge

10 / 17
Köprülerle değerlenen 81 bölge
21 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

KONUTLAR DA DEĞERLENDİ

Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarından bölgelerde hem arazi hem de konut fiyatları önemli ölçüde artmış durumda. Köprü güzergahlarına yakın veya güzergahlara doğrudan ulaşımı olan bölgeler en fazla değer kazanan bölgeler. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Eyüp, Başakşehir, Sancaktepe, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz ve Çekmeköy ilçelerinin gayrimenkul değerlerinde önemli artışa neden oldu. Osman Gazi Köprüsü ise Bursa, Kocaeli ve Yalova'da gayrimenkul fiyatlarını yükseltti.

Endeksa CEO'su Görkem öğüt, Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin gayrimenkul değer artışına sebep olduğu tüm bölgeler göz önünde bulundurulduğunda son dönemde en fazla değer artışının Bursa ve Kocaeli'nde olduğunun görüldüğünü söylüyor, önümüzdeki dönemde yine son dönemdeki artış trendinin devam etmesini beklediklerini belirten Görkem Öğüt, özellikle konut fiyatlarının yüksek hızda arttığı İstanbul'da Çatalca, Başakşehir ve Sarıyer ile Bursa ve Kocaeli'nde artışın devam edeceğini düşündüklerini vurguluyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster