Ana SayfaEmlakKöprülerle değerlenen 81 bölge---

Köprülerle değerlenen 81 bölge

8 / 17
Köprülerle değerlenen 81 bölge
21 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

ARAP YATIRIMCI İLGİSİ

Yalova, geçtiğimiz 4-5 yılda Arap yatırımcıların da etkisiyle yükseliş trendinde olan bir bölge. Yalova'daki arsa fiyatlan 3-4 yıl içerisinde yüzde 100 oranında değerlenmiş durumda.

Özellikle Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesi güzergahı üzerinde yer alan ilçeler, arsa yatırımı için en çok tercih edilen bölgeler olarak dikkat çekiyor. Körfez yatırımcılarının ağırlıklı olarak kaplıcaların olduğu Termal, Çınarcık ve Armutlu ilçeleriyle Çiftlikköy ilçesine ilgi gösterdikleri, hatta bazı konut projelerinin tama¬men Körfez yatırımcısına özel yapıldıkları görülüyor.

Ozan Kolcuoğlu, Yalova'da konut fiyatlarındaki artışın eski döneme göre yavaşlayacağının ancak yukarı yönlü ivmenin devam edeceğinin düşünüldüğünü söylüyor. Kolcuoğlu, "İstanbul örneğinde de gördüğümüz üzere, Üçüncü Köprü'nün faaliyete geçmesiyle yakın çevrelerde artışların devam ettiği ancak eski yıllardaki gibi yüksek oranlarda değil de daha yavaş hareketlerle yükseldiği görülmektedir. Bu bölge için de benzer hareketlerin olacağını düşünüyoruz" diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster