Ana SayfaYaşam-MagazinPara basan gişeler kiraya verilecek---

Para basan gişeler kiraya verilecek

4 / 15
Para basan gişeler kiraya verilecek
03 Ağustos 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

İLK SÖZLEŞME 2010'DA İMZALANDI

Bakanlığa bağlı müze ve ören yerleri gişelerinin işletimiyle ilgili ihale 13 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirildi. "Müze ve Ören Yerleri Gişelerinin İşletimi, Giriş Kontrol Sistemlerinin Modernizasyonu ve Yönetimi" işi ihalesiyle 50 müze ve ören yeri gişesi kiraya verildi. Sözleşme 28 Eylül 2010'da imzalandı. Tüm giderleri yükleniciye ait olmak üzere sözleşme çerçevesinde yürütülen projeyle, gişenin bilgisayar aracılığı ile ortak işletim sistemine entegrasyonu gerçekleştirildi. Güncel teknoloji kullanılarak yenilenen bilet ve turnike sistemlerinde karekod kullanımı ile akıllı bile uygulamalarına geçilerek, azami güvenlik sağlandı. Müze giriş biletlerinin internet üzerinden satışı da devreye alındı.
Yapısal ve teknolojik iyileştirme kadar ekonomik potansiyelin kamu yararına daha verimli kullanımını da sağlayan bu projede, firma tarafından tüm sözleşme süresi boyunca ciro garantisi taahhüdü ile gelirler garanti altına alındı. Proje kapsamında Bakanlıkça, kamuya ait değerler olan müze ve örenlerine vatandaşların yapacağı ziyaretleri kolaylaştırmanın bir sosyal sorumluluk olduğu bilinci ile Müzekart uygulaması hayata geçirildi. 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster