Ana SayfaYaşam-MagazinPara basan gişeler kiraya verilecek---

Para basan gişeler kiraya verilecek

10 / 15
Para basan gişeler kiraya verilecek
03 Ağustos 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

TÜRK KAHVESİ VE LOKUMU

Proje çerçevesinde geleneksel ve çağdaş ulusal kimlik özelliklerini yansıtabilecek, ülke tanıtımını ve kültürel iletişimi öncelikle hedefleyen, niteliği ve sanatsal değeri yüksek ürünler geliştirilerek, üretimi sağlandı. Tanıtım ve satışının yapılacağı bir sistem kurularak, nitelikli kültürel satış alanları haline dönüştürülmesinde büyük yol alındı. Bakanlık, proje çerçevesinde atılan adımları ve alman mesafeleri şöyle aktardı:
"Ürün gamında farklı pazar segmentlerine yer verildi, cinsiyete, yaş gruplarına, ekonomik gruplara göre farklı ürünler tedarik edildi. Lokumun ve Türk kahvesinin kültürel bir değer olarak konumlandırılması için adımlar atıldı, satışı yapıldı. Kahve kültürüyle alakalı prestij yayınlar, geleneksel ve çağdaş tasarımlı fincanlar ile cezveler, Türk kahvesi makineleri satışa sunuldu. Türk kahvesinin yapılışı, kavrulma, öğütülme, pişirilme tarifleri, faydaları, sunumu, ikramı vb. geleneksel unsurlar başta olmak üzere Türk kahvesi kültürünün tanıtımı için uluslararası ölçekte çalışmalar yürütüldü. Tüm bunların yanında ekonomik potansiyelin kamu yararına daha verimli kullanımını da sağlayan bu projeyle firma tarafından tüm sözleşme süresi boyunca ciro garantisi taahhüdü ile gelirler garanti altına alındı." 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster