Ana SayfaGündemPKK'ya büyük darbe! İşte bilanço---

PKK'ya büyük darbe! İşte bilanço

2 / 8
PKK'ya büyük darbe! İşte bilanço
28 Mayıs 2016 - 07:38 www.finansgundem.com

DEMOKRASİ SINIRLARINDA
Bu başarı kentin içinde, bazen zırhlı araçların bile giremediği dar sokaklarda terör örgütüne karşı mücadeleydi. 24 Temmuz 2015’te başlayan güvenlik güçlerinin operasyonları sonucunda 5 bini ölü olmak üzere 10 ay içinde 7 bin 78 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.
Güvenlik güçlerinin şimdiki hedefiyse terör örgütünü kırsaldan da söküp atmak. Üstelik bu başarı sabırla, demokrasi sınırlarında, bölge halkının desteğiyle, mümkün olan en az sivil ve askeri kayıpla elde edildi. Asker ve polisin uyumuyla dünyanın en kanlı örgütlerinden PKK, 10’dan fazla il ve ilçeden silindi. Ülkeye yayılmak istenen terörün önü, önleyici istihbaratla kesildi.
Operasyonların sürdüğü ve 490 teröristin etkisiz hale getirildiği Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde üç günde 75 PKK’lının güvenlik güçlerine teslim olması, terör örgütünün elebaşlarının yaşadığı fikir ayrılığı ve çatışma, TSK’nın kent savaşında da koordinasyonla başarıyı nasıl yakaladığını gözler önüne serdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster