Ana SayfaRöportajlarİş Yatırım'dan üniversitelerde BİST 100 yarışması---

İş Yatırım'dan üniversitelerde BİST 100 yarışması

3 / 6
İş Yatırım'dan üniversitelerde BİST 100 yarışması
21 Nisan 2014 - 07:52 www.finansgundem.com

TAKIMLAR NASIL OLUŞACAK?

Yarışmaya katılımın takımlar halinde olacağını söyleyen İş Yatırım Pazarlama Müdürü  Pamir, “Bir sınırlama yok ama biz 3 kişilik takımlar önerdik. Genelde 3 ya da 4 kişilik takımlar olacak” dedi. Her üniversite birden fazla takımla da yarışabilecek.

Can Pamir, yarışmanın BİST 100 hisseleriyle sınırlı tutmalarının nedenini “Elmaları elmalarla karşılaştırmak için.. Çok farklı yatırım araçlarına geçersek karşılaştırmak zor olur, biraz daha net olsun istedik” sözleriyle açıkladı.

Ancak Bilkent ve Yaşar üniversitelerinde yarışma BİST 100 dışında Foreks’i de kapsayacak. Pamir bu istisnayı da bu üniversitelerden gelen yoğun talebe bağladı. Diğerlerinde böyle bir talebin olmadığını anlatan Pamir, “Bazı üniversiteler bu konuda eğitim vermediklerini, eğitim vermedikleri için bu konuda öğrencilerin yarışmalarını istemelerinin doğru olmayacağını söylediler” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster