Ana SayfaYaşam-MagazinHam petrolün içinde yüzerek şifa arıyorlar---

Ham petrolün içinde yüzerek şifa arıyorlar

2 / 3
Ham petrolün içinde yüzerek şifa arıyorlar
13 Nisan 2019 - 11:43 www.finansgundem.com

''AMAN NAZAR DEĞMESİN''

Tedavi için Moskova'dan gelen Lyudmila Anatolyevna hastalığıyla ilgili yaşadığı olumlu gelişmeleri nazar değmesinden endişe ettiği için yakınlarına anlatamadığını söylüyor. Yaklaşık 30 yıl önce geçirdiği ağır gribal enfeksiyona bağlı felç olduğunu bildiren Anatolyevna şimdiye kadar Rusya, Almanya ve Çin'deki bir çok merkeze gittiğini ancak hastalığına şifa bulamadığını ifade ediyor. Anatolyevna, petrol tedavisi ve yıllardır her türlü ihtiyacını büyük bir özveri ile yerine getirerek yanından bir an olsun ayrılmayan eşi Yuri'nin sevgisiyle iyileşeceğinden emin olduğunu belirtiyor.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten gelen Siraceddin Rahimov ise Naftalan'a ayak, bel ve eklem ağrıları nedeniyle geldiğini ifade ediyor. İki haftalık bir tedavi sürecini geride bıraktığını bildiren Rahimov, artık kendisini çok daha iyi hissettiğini söylüyor.

Petrol banyosu yaptıran merkezin doktoru Afet Demirova, Naftalan petrolü kullanarak yaptıkları yöntemin, eklem hastalıkları, romatizma, sinir hastalıkları, zührevi rahatsızlıklar, sedef ve egzema başta olmak üzere, deri hastalıklarının tedavisinde etkili olduğunu söylüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster