Ana SayfaPara PiyasaGetiri liginin zirvesinde kim var?---

Getiri liginin zirvesinde kim var?

6 / 9
Getiri liginin zirvesinde kim var?
27 Nisan 2014 - 07:09 www.finansgundem.com

FONLARDA SEÇİCİLİK GETİRİYİ YÜKSELTİR

Fonların kazandırma potansiyelinin olması hepsinin kazandırdığı anlamına gelmiyor. Böylesi bir yanılgı birikimlerin düşük getirili fonlara kayma riskini de beraberinde getirir. Her yatırım enstrümanında olduğu gibi fonlarda da kazandıran olduğu gibi kaybettirenlerin de olduğunu bilmek gerekiyor. Bu nedenle seçici olmakta fayda var. Fonlarda seçici davranmak her şeyden önce performanslarına ve yarattıkları maliyetleri öğrenmekten geçiyor.

Birikimi olanlar alacakları fonun geçmiş yıl performansını incelediklerinde ileride gösterecekleri performans hakkında da ipucu sahibi olabilirler. Öte yandan komisyon, yönetim ve diğer fon giderleri de  bilinmesi gereken bir diğer önemli hususlardandır. Bu giderler fon içtüzüğünden ve izahnamelerinden öğrenilebilir. Yatırımcılar elde edecekleri bilgilerle kabul ettikleri riske göre en az maliyetle en yüksek performansı yakalayabilirler.   

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster