Ana SayfaRöportajlarFibabanka, Finansgundem.com’a konuştu---

Fibabanka, Finansgundem.com’a konuştu

5 / 8
Fibabanka, Finansgundem.com’a konuştu
02 Haziran 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

FİBABANKA’YI BÜYÜTME HEDEFİNİ 3 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİK

-Kendinizi bireysel bankacılık olsun özel bankacılık olsun, portföy yönetimi, Hazine gibi taraflarda nasıl konumlandırıyorsunuz? Müşteri talebini karşılayacak düzeyde mi?

Bekir Dildar: Geçmişte banka ağırlıklı olarak bireysel ve özel bankacılık tarafında yoğundu. Daha üst segmente hitap eden bir bankaydık. Biz onu değiştirdik, ticarete yöneldik. Bizim önceliğimiz % 30 civarı turizm ve inşaat sektöründedir. Biz turizme çok önem veriyoruz. Bunun asli sebebi de grubun Rusya’daki bankası olan Credit Europe Bank Russia’nın orada 140 şubesinde 5 bin çalışanı olması ve Türkiye’ye turist getiren Türk seyahat acenteleriyle çalışması. Antalya artık turizm başkenti ve bankayı aldığımızda açtığımız ilk şube Antalya’daki kurumsal şubeydi. Antalya’da 6 şubemiz var. Bu açılacak olan şubeler arasında Antalya da var.

-Fibabanka nasıl bir banka olacak? Ana hedef nedir? Küçük ölçekli butik bir banka mı? Yoksa büyümek mi? Ana strateji nedir?

Bekir Dildar: Evet, ilk amaç bankayı büyütmek. Zaten bankanın kuruluşundan bugüne geçen 3 yılda bunu da gerçekleştirdik. Büyümenin de şu konjonktürde Ticari ve KOBİ segmentli olması planlanıyor, bunun için de bu sene yatırımlarımız olacak. Bütün sektörlerden, turizm, tarım, sanayi, ticaret olur hiç fark etmez, bunlar için de yatırımlarımız var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster