Ana SayfaRöportajlarBunlarınki din kardeşliği değil---

Bunlarınki din kardeşliği değil

3 / 4
Bunlarınki din kardeşliği değil
09 Mart 2014 - 11:52 www.finansgundem.com

BU İKTİDARIN GİTMESİNİ İSTEYEN SADECE CEMAAT Mİ? ULUSLARARASI GÜÇLER SİZCE BU İŞİN ARKASINDA MI?

-Ben uluslarası güçler ne yapıyor bilmem, bir çok şey yazılıyor, çiziliyor. Ama şunu biliyorum ki, ben ulusal bir gücüm. Bu toprakların insanıyım. Tüm gücümü burdan alıyorum ve bu hükümetin gitmesini istiyorum. Ve bu hükümeti bu toprakların insanları getirdiyse eğer, yine onlar götürsün istiyorum.

MORALSİZ VE KARARSIZ

Bazı anket sonuçlarına göre AKP hızla oy kaybediyor. Başbakan şimdiden, savaş kaybetmiş generaller gibi dağınık, moralsiz ve kararsız. Kararsızlığı, öfkesinin artışına neden oluyor. Bu yüzden hata yapma oranı da artıyor, yalnızlaşıyor. Ama ortalıkta öyle çok şaibeli anket sonucu var ki, ne kadar doğru bilemiyorum. AKP’nin hedefi artık herhalde yüzde 35-38 bandını tutturmak. Yerel seçimde AKP’nin başta İstanbul olmak üzere büyük kentleri kaybetmesi, onları çok zor durumda bırakır.

2000 HAKİM ARKADAŞ!

Düşünün, Başbakan ve Adalet Bakanı, ‘sisteme transfer edilen 2000 hakim arkadaş’tan bahsediyor. “Arkadaş” ne sevimli bir ifade değil mi? Üstelik, bu sadece kulağımıza bir şekilde çalınanlar. Öyle fütursuzlar ki artık, son kararnameyle avukatlıktan atadıkları hakimlerin bir kısmı AKP yöneticileri. Hâlâ bu konudaki soru önergeme yanıt bekliyorum. Tabii ki atadıkları hakimler ‘arkadaşları’ olunca, birbirlerinin sırtını kollayacaklar. Bülent Arınç’ın, “Mevlam verdikçe veriyor!” dediği gibi... Reza Zarrab ve bakan çocuklarını serbest bırakan hakimin çifte standardına dikkat ediniz. Gezi’de çocukları kovalayan palalıyı koruyan hakimle, onlarca adamın tecavüzüne uğrayan mağdur kız çocuğunu nerdeyse suçlu ilan eden hakim ruh ikizidir. Halkı değil iktidarı ve zihniyetini korumakla yükümlüdürler!

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Geo21 Mart 2014 09:05

    Bunların adaleti kendi menfaatleridir, menfaatlerine ,gelirlerine ,yiyiciliklerine bir dokunursun hemen adalet akıllarına gelir....Yoksa adalet kim CHP kim....

  • metin09 Mart 2014 21:17

    zamaniyla sende adalet dagitiyordun vah adalet sen kimlere kalmissin

  • tarih09 Mart 2014 21:16

    bir gün gelirde muhalefetinde kasetleri cıkarsa o zaman ne yapacaksınız

  • feriha09 Mart 2014 21:06

    alıştı artık milletimiz kasetlere artık tınnamıyor kimse inanmıyor ne kadar kaset cıksa nafile işe yaranıyor

  • reis09 Mart 2014 12:19

    vallahi adete chpnin içinde oldugu durumu anlatmış peki sarıgül aklandımı emine hanım soruyorum vatantaş olarak

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster