Ana SayfaRöportajlarBizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler---

Bizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler

5 / 7
Bizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler
19 Nisan 2013 - 12:53 www.finansgundem.com

Yakın bir zaman içinde lanse edeceğiniz yeni model olacak mı?
Şu an gündeminizde yeni Wraith var. Yeni Wraith 108 yıllık geçmişimizdeki en dinamik ve güçlü otomobil olacak. Şimdiye kadar üretilmiş en güçlü Rolls-Royce olacak bu yeni model, sportif hatlarının yanı sıra alışagelmiş Rolls-Royce kalitesini de barındırıyor. 6.6 litrelik çift turbo V12 motoru bulunan Wraith, 626 beygir gücünde.Bildiğiniz gibi otomobili 5 Mart'taki Cenevre Otomobil Fuarı'nda ilk kez tanıttık. Bu yılın dördüncü çeyreğinde ise satışa başlayacağız. Bu modele özellikle ABD ve Çin'deki varlıklı müşterilerimizin ilgi göstereceğini düşünüyoruz.

Bize Rolls-Royse müşterisini  tanımlar mısınız?
Her şeyden önce çok özel bir müşteri kitlemiz var. Kraliyet mensupları, devlet büyükleri, iş adamları… Müşterilerimiz son derece zengin insanlar olarak tanımlayabiliriz. Her zaman en iyiyi talep ederler. Rolls-Royse müşterisi başka markaların müşterisine benzemez. Biz dünyanın en iyi arabasını üreten şirketiz. Müşterimiz de dünyanın en iyisine sahip olmak isteyen seçkin insanlardan oluşuyor. Ayrıca Rolls-Royse müşterisi kişiselleştirmeye önem verir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster