Ana SayfaRöportajlarBizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler---

Bizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler

3 / 7
Bizim rakibimiz yatlar, jetler ve mücevherler
19 Nisan 2013 - 12:53 www.finansgundem.com

Ne kadarlık bir satış yaptınız?
Daha önce 1970’li yıllarda yanılmıyorsam 3 bin 100 gibi bir satış gerçekleştirmişiz. Geçtiğimiz yılki performansımızla 200 bin Euro’nun üzerinde fiyat skalasına sahip olan lüks markalar arasında da lider olduk. Bizi sevindiren bir gelişme de son yıllardaki satışlarımızı analiz ettiğimizde müşterilerimizin neredeyse yüzde 80’inin yeni olması.

Bu gelişmenin arkasında ne var?
Başarıda Phantom Series II ve aynı zamanda Bespoke adı verdiğimiz müşteriye özel kişiselleştirme programının ciddi etkisi oldu. Öte yandan geçtiğimiz yıl hiç olmadığımız kadar yaygınlaştık. Şu an 40 ülkede operasyonumuz ve 107 showroom’umuz var.Son olarak Brezilya ve Şili pazarlarına girdik. Geçtiğimiz yıl dünyanın farklı noktalarında 30 yeni showroom açtık. Bu, tarihimizin en yüksek showroom açılışı oldu. Ürün portföyümüzde yer alan Phantom, Phantom Extended Wheelbase, Phantom Drophead Coupe, Phantom Coupe, Ghost ve Ghost Extended Wheelbase modellerimizin tümüne yoğun talep vardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster