Ana SayfaTeknolojiTeknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor---

Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor

18 / 32
Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor
02 Ağustos 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

Bir de geleceğe dönük risk hazırlıkları yüksek teknolojiden ziyade insanların kullanım alışkanlıklarından kaynaklı gelişen sektörler var. Banyo gereçleri sanayi de bunlardan biri... Sektörün önemli oyuncularından Ece Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz risk içeren yenilikleri ve bunlara karşı hazırlıklarını şöyle özetliyor:

"Geçmişte banyolarda ayaklı lavabolar kullanılırdı. Bu bizim açımızdan; bir lavabo ve bir ayaktan oluşan 2 parçalı vitrifiye seramik üretimi anlamına geliyordu. Şimdi ise banyo dolapları kullanılıyor. Bu da 2 parça vitrifiye ürünü yerine 1 parça anlamına geliyor. Aynı şekilde, bugün klozetlerde seramik rezervuar yerine duvara gömülü plastik depolama sistemlerinin kullanımı, 2 parça vitrifiye yerine 1 parça anlamına geliyor. Özetle, yakın geçmişe kadar, bir banyoda 4 parça vitrifiye ürün kullanılırken bugün 2 parça kullanılmaya başlandı."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster