Ana SayfaBankacılıkBankalar "bayram kredisi" için yarışıyor---

Bankalar "bayram kredisi" için yarışıyor

6 / 6
Bankalar bayram kredisi için yarışıyor
17 Eylül 2014 - 12:06 www.finansgundem.com

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Finansbank, Kurban Bayramı’nda uygun faiz oranlı Bayram Kredisiyle müşterilerine bayram coşkusu yaşatmayı hedefliyor.

Bayram döneminde müşterilerinin artan ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üreten Finansbank, Kurban Bayramı için dosya masrafsız ihtiyaç kredileri sunuyor. Yüzde 1.15’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle Finansbank, bu bayramda da müşterilerinin yüzünü güldürüyor.
Finansbank Kitle Bankacılığı ve Direkt Satış Direktörü Enis Kurtoğlu, “Müşterilerimiz, bayramın gelmesiyle artan ihtiyaçlarını karşılamak için nakit arayışına giriyor. Biz de Finansbank olarak yaklaşan Kurban Bayramı’nda onların bütçelerini rahatlatmak için uygun faiz oranlı, dosya masrafsız Bayram Kredimizi hayata geçirdik” dedi.

Finansbank’ın uygun faiz oranlarıyla sunduğu bayram kredisindan yararlanmak isteyenler kimlik numaralarını 5030’a göndererek kolayca krediden yararlanabiliyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster