Ana SayfaGündemAB kara kışa ‘şok tedbirler, ağır cezalar’la hazırlanıyor---

AB kara kışa ‘şok tedbirler, ağır cezalar’la hazırlanıyor

6 / 12
AB kara kışa ‘şok tedbirler, ağır cezalar’la hazırlanıyor
24 Ağustos 2022 - 13:12 www.finansgundem.com

FRANSIZ GAZETECİ: ZELENSKİY DE ARTIK TİŞÖRTLERİNİ ÜTÜLEMEMEYE KARAR VERİR

Paris merkezli haber portalı Boulevard Voltaire’in köşe yazarı Jany Leroy da, Avrupalı politikacılar ve enerji krizine karşı mücadeleleri hakkında hicivli bir makale yayınladı. Leroy, hayali bir durum oluşturarak enerji krizine karşı tasarruf önerileri için şunları söyledi:

"İntikam soğuk yenen bir yemektir. Gaz sobası kullanıcıları Ukrayna ile birlik göstergesi olarak yemek pişirmekten kaçınacaktır. Pazar menülerinde çiğ patates kızartması ve canlı tavuk olabilir. Eksi 25 derece sıcaklıkta İsveç vatandaşı da boyun eğmez. Zelenskiy de artık tişörtlerini ütülememeye karar verir.”

Fukuşima nükleer felaketinden sonra Japonya’nın aldığı elektrik tüketimi azaltılma kararlarını örnek gösteren AB İç Pazardan Sorumlu Komisyon Üyesi Thierry Breton’u da eleştiren Leroy, "Talihsiz karşılaştırma. Tek bir sismolog, tsunaminin Japon hükümeti tarafından kışkırtıldığını iddia etmedi” diyerek krizden Batılı politikacıları sorumlu tuttu. Ayrıca, Breton'un Avrupalılara yazın ve kışın klimayı çok fazla açmamalarını tavsiye eden açıklaması için de “Isınmak için sıcaklığı belki 1-2 veya 3 derece olarak ayarlayabiliriz" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster