Foto GaleriYaşamZenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

4 / 7 Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!
25 Eylül 2022 - 21:44

Dünyanın başına gelebilecek kıyametler için hazırlıklar yapan tek kişi Cole da değil. Rushkoff, dünyanın en zenginlerinin giderek kendilerini iklim değişikliği, yükselen deniz seviyeleri, kitlesel göçler, küresel salgınlar gibi gerçek ve mevcut tehlikeler için hazırlıklar yaptıklarını belirtiyor. Hatta bazı şirketler de şimdiden sığınak yapıp satmaya bile başlamış durumda.

Teksas merkezli Rising S Company; özel bowling salonu, yüzme havuzu, kurşun geçirmez kapıları olan 9,6 milyon dolara varan lüks sığınaklar satıyor.

Kaliforniya merkezli Vivos şirketi, soğuk savaş füze silolarından ve depolama tesislerinden minyatür tatil köylerine dönüştürülen lüks yeraltı daireleri satıyor.

Dünyanın en büyük milyarder sığınağı olarak öne çıkan Çek Cumhuriyeti’ndeki Oppidum ise, simüle edilmiş doğal Güneş ışığı, bir şarap mahzeni ve düşmanlardan tüm eşyaların saklanabileceği yerler içeriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster