Foto GaleriYaşamZenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

3 / 7 Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!
25 Eylül 2022 - 21:44

Sözcü'deki habere göre; Rushkoff sözlerine şu şekilde devam ediyor: “JC’nin gerçek tutkusu sadece milyonerler için birkaç izole, militarize inziva tesisi inşa etmek değil, aynı zamanda başkaları tarafından modellenebilecek yerel olarak sahip olunan sürdürülebilir çiftliklerin prototipini yapmak ve nihayetinde Amerika’da bölgesel gıda güvenliğinin yeniden sağlanmasına yardımcı olmaktı.”

Cole amaçlarına yönelik olarak, bir sonraki pandemi veya iklim değişikliği felaketinden kurtulmak için maksimum güvenlikli Safe Haven Farms’ı kurdu. 66 yaşındaki Cole’un geliştirilmekte olan iki çiftliği var, biri Princeton’ın dışında, diğeri Poconos’ta bir yerlerde. Rushkoff, çiftliklerin milyonerler için tamamen kendi kendine yeten, tepeden tırnağa silahlı, gizli, tamamen kendi kendine yeten bir çiftlik toplulukları olduğunu anlatıyor.

Bağımsız olarak zengin olmadığını, ancak gayrimenkulde başarılı olduğunu söyleyen Cole, iki çiftliğin de tam konumlarını paylaşmıyor veya fotoğraflarını vermiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster