Foto GaleriYaşamZenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!

2 / 7 Zenginlerin kıyamet günü için yaptırdığı sığınaklar ifşa oldu!
25 Eylül 2022 - 21:44

Salgın hastalıklar, kıtlık, küresel ısınma gibi dünyanın son yıllarda karşı karşıya kaldığı felaketlerin boyutları henüz pek çokları için korkutucu olmasa da birbirinden ünlü ve zengin iş insanı olası kıyamet senaryolarına karşı hazırlanmaya çoktan başladı.

Amerikalı yazar Rushkoff da son kitabında bu hazırlıklara yer veriyor. Rushkoff’un dikkat çektiği ilk isim JC Cole oluyor.

JC Cole, Sovyet imparatorluğunun çöküşüne ve çalışan bir toplumu neredeyse sıfırdan yeniden inşa etmek için ne yapılması gerektiğine tanık olan bir isim. Ayrıca Amerika ve Avrupa Birliği büyükelçiliklerinde ev sahibi olarak görev yapmış ve güvenlik sistemleri, tahliye planları hakkında da oldukça önemli bir deneyime sahip. Şimdi Cole, tam olarak yerleri bilinmeyen çiftlikler üzerinde çalışıyor.

Rushkoff, Cole’a çeşitli savaş senaryoları sorduğunu anlatıyor: “Bana, ‘ailenizi korumanın tek yolu bir grupla birlikte olmaktır’ diye cevap verdi. Projesinin asıl amacı buydu; bir yıl veya daha uzun süre yerinde kalabilecek ve aynı zamanda hazırlık yapmayanlardan kendini koruyabilecek bir ekip toplamak.”

JC ayrıca genç çiftçileri sürdürülebilir tarım konusunda eğitmeyi ve her lokasyon için en az bir doktor ve diş hekimi temin etmeyi de umuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster