Foto GaleriGündem'Veriler artık değişti' diyerek uyardı! 'Omikron' son varyant mı?

'Veriler artık değişti' diyerek uyardı! 'Omikron' son varyant mı?

4 / 7 'Veriler artık değişti' diyerek uyardı! 'Omikron' son varyant mı?
10 Ocak 2022 - 13:59

OMİKRON VARYANTI SON VARYANT OLABİLİR

"Wuhan, İngiltere, Delta ve Omikron olmak üzere şu ana kadar 4 tane varyant görüldü. Her birinin özellikleri birbirinden farklıydı. Bilimsel çalışmalar ve veriler Omikron varyantının biraz daha hafif olduğunu gösteriyor. Zatürre ve yoğun bakım servislerine yatış oranlarının diğer varyantlara oranla daha düşük oranda olduğunu gösteriyor ama bu rehavet nedeni olmasın bunun neden Omikron varyantının daha hafif seyretmesi mi yoksa yapılan aşıların etkisiyle mi daha hafif atlatılıyor bu tam olarak net değil.

OMİKRON'DAN SONRA BİR VARYANT GELİR Mİ?

Bu da net değil ama aşılama devam edip toplumsal bağışıklama dediğimiz yüzde 80'lik orana ulaşabilirsek Omikron varyantı son varyant olabilir. Çünkü aşılama oranı arttıkça bu varyant zincirinin, ağırlaşma veya öldürme riski daha da düşüyor.

İkinci dozda toplumsal bağışıklama için hedef yüzde 80'di. Bu veriler artık değişti. Güçlendirici ve hatırlatma dozu dediğimiz 3. doz aşının yüzde 80 oranına geçmesi bekleniyor. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster