Foto GaleriGündemÖlüm makineleri: Putin en tehlikeli silahlarını sahaya sürdü!

Ölüm makineleri: Putin en tehlikeli silahlarını sahaya sürdü!

4 / 7 Ölüm makineleri: Putin en tehlikeli silahlarını sahaya sürdü!
15 Mart 2022 - 09:04

'DERİN BİR NEFES ALIP SUYA DALDIĞINIZI DÜŞÜNÜN'

The Independent'a konuşan istihbarat yetkilileri, Rusların büyük binalarda kullanılabilecek 27M Malka 203mm kendinden tahrikli ağır obüs ve 2S4 Tyulpan 240mm kendinden tahrikli ağır havan topları da kullandığını söyledi. Portsmouth Üniversitesi'nden Peter Lee, Rusya'nın Suriye'de kullandığının iddia edilmesinin ardından 2016'da bu bombaların nasıl çalıştığını korkunç detaylarıyla açıklamıştı.

Lee, "Derin bir nefes alıp suya daldığınızı düşünün" diye yazmış ve şöyle devam etmişti: "Sonra tüm oksijenin vücudunuzdan anında çıkarıldığını hayal edin. Tekrar nefes almaya çalışın. Fakat soğuk su yerine ciğerlerinize sizi içeriden öldüren zehirli, yanıcı parçacıklar doluyor." 2000'de İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rusya'nın iddiaya göre bir yıl önce Çeçenistan'da bu silahları kullanmasını "önemli insani sonuçlara sahip tehlikeli bir gerginlik artışı" diyerek kınamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster