Foto GaleriEkonomiMetaverse çılgınlığı: 1 dakikada zarara dönebilir!

Metaverse çılgınlığı: 1 dakikada zarara dönebilir!

2 / 8 Metaverse çılgınlığı: 1 dakikada zarara dönebilir!
11 Ocak 2022 - 17:03

Metaverse akımı her geçen gün hayatımıza yeni projeler katıyor. 'Geleceğe yatırım' olarak sunulan yeni projelerde milyonlarca Dolar dönüyor. Metaverse son bombası olan arsalar da yoğun ilgi görürken akıllara gerçekten yatırım aracı mı yoksa dolandırıcılık mı sorularına akıllara getiriyor.

KRİPTO CÜZDANI ŞART

Decentraland, The Sandbox, Somnium Space, OVR, SuperWorld gibi siteler arsa satışında başı çekiyor. Örneğin, Türkiye'de de arsaların satıldığı sistem OVR sitesi üzerinden bölge seçerek gerçekleştiriliyor. Ancak ödemeler ve satın alım işlemleri için sanal kripto cüzdanınız olmalı ve siteye üye girişi yapmalısınız.

Öte yandan toplamda 90.601 parsel araziden 3D alt yapısı sunan bir sanal gerçeklik diyarı olan Decentraland arsa satışları da devam ediyor. Tabii bu noktada da resmi hesaba giriş yapıp kayıt olmak gerekiyor. Sonrasında ise metamask cüzdanınızla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster