Foto GaleriEkonomiMarketlerin kurbanlık fiyatları

Marketlerin kurbanlık fiyatları

5 / 9 Marketlerin kurbanlık fiyatları
06 Ekim 2013 - 15:56


Kurbanlıkların kesimi, her türlü sağlık kontrolünün ardından uzman veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde, noter huzurunda vekalet veren kişi adına İslami koşullara uygun olarak gerçekleştirilecek.
Yasal mevzuat ve standartlara uygun onaylı kesimhanelerde ve parçalama tesislerinde bayramın birinci veya ikinci günü kesilen kurbanlıklar, soğutulup parçalanarak hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde poşetlendikten sonra kolilenerek teslim edilecek.
Kurban etlerinin paketlenmesinde kullanılan tüm ambalaj malzemeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı olacak. ​Paketlenen ve kolilenen ürünler soğuk hava depolarında 0- 4 derecede muhafaza edilerek, teslimat adreslerine ulaşana kadar soğuk zincir standartları altında korunacak. Kesilen kurbanlık koçların derileri, bağırsak, kelle, yağ ve paçaları ile kurbanlık danaların derileri yağları ve tüm sakatatları noter huzurunda ve belge karşılığında Türk Hava Kurumuna teslim edilecek, bağış makbuzu ise kurbanla birlikte müşterilere ulaştırılacak. ​
Kurbanını Migros Grubu'ndan alan müşteriler, dilerlerse Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfına (ZİÇEV) kurbanlarını makbuz karşılığı teslim ettirebilecek.
Vekalet veren kişinin adına düzenlenmiş bağış makbuzu kişinin teslimat adresine ayrıca postalanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster